QUE OFERIM?

FUNSPORTS EVENTS, com també ens trobareu, és una manera d'entendre l'esport, la natura i el contacte entre persones.
Organitzem proves esportives de tota classe, duatlons, aquatlons, triatlons, curses a peu per muntanya (trail), curses de natació, bicicletades… Ho fem a la zona del Baix Gaià perquè ens encanta, però també estem ampliant la nostra zona de confort i ja n'hem sortit!

Oferim curses i esdeveniments esportius populars accessibles per a tot tipus d’estat de forma física sempre que hi hagi un entrenament mínim. Fem curses obertes a tothom i també organitzem curses a mida per clubs, campings i tots els colectius que vulguin fer de l'esport un espectacle d'oci familiar.

Comptem a les nostres proves amb un ambient increible, una atenció magnífica i procurem oferir cronometratge de champion chip en totes les proves. Creiem que és important oferir als participant informació sobre les seves marques i que les classificacions siguin accessibles en acabar les competicions.

El nostre objectiu és crear esdeveniments a mida, que s’ajustin als criteris propis dels indrets i als pressupostos disponibles, fent especial èmfasi en la satisfacció de les necessitats dels organitzadors i els participants.

En l’àmbit municipal a part de crear esdeveniments esportius adaptats oferim un servei de promoció del poble a través de la web de l’esdeveniment esportiu triat. Creem una web que ofereix als participats la informació més rellevant del municipi així com la informació pràctica pel seu allotjament o recreació.
 

Per nosaltres el més importat és la experiència, la satisfacció i  els bons resultats.

 

CONTACTA'NS AMB LES TEVES CONSULTES

Ompli la informació abaix: