QUI SOM?

Fun Sports events és una forma de fer i creure en l'esport i en la convivència entre persones que estimen l'esport i la natura, que valoren les coses fetes amb amor i dedicació. La iniciativa neix l'any 2014 d’un grup de persones inquietes residents a Creixell. L'objectiu és promoure l’esport, la cultura, l’oci i la natura local del Baix Gaià i creix cada dia gràcies al suport de participants i municipis que valoren l’èxit de tots els esdeveniments que s'han realitzat.

Les proves esportives que organitzem volen tenir àmbit local i servei als participants. Per aquest motiu les proves no estan massificades, ja que el límit de participants no supera els 300 corredors per prova.

Busquem l’esport popular, accessible, que proporciona una bona experiència del moment i de l’indret.

El grup que treballa per dur a terme el projecte esta format per professionals de l’esport que coneixen les necessitats dels corredors i dels organitzadors. Volem que el resultat satisfaci al totes les parts i per això ens adaptem i organitzem cada prova de forma personalitzada.

Ara per ara la experiència ens diu que el nostre mètode funciona i que els resultats obtinguts són positius. Això ens dona il•lusió i objectius per treballar més enllà i seguir obtenint èxits.

Comptem amb l'inestimable col·laboració de l’Associació Amics Atletisme Creixell, que amb la seva passió i experiència completa a la perfecció la nostra visió de l'esport.

 

CONTACTA'NS AMB LES TEVES CONSULTES

Ompli la informació abaix: